Enquesta als de primer

21 de des. 2012, 2:46 publicada per Ignasi Pena Moré

Per nosaltres la primària ens sembla que ja està lluny, per més que fa poc més d’un any que la vam deixar enrere.Per això hem decidit fer una enquesta als alumnes de 1r per saber què els sembla l’ institut, els professors, els alumnes, les noves assignatures,etc... Nosaltres també vam ser els petits de l’ institut i ara que som més grans  ens agradaria saber si els de 1r se senten com ens vam sentir nosaltres el primer any a l’ institut.

Nosaltres el primer dia vam estar nerviosos perquè encara què entre nosaltres ens coneixíem era una nova experiència. 


Nosaltres creiem que no tenim més deures, l’ únic es que són més difícils, En canvi els de primer creuen que si que tenen més deures.

Nosaltres creiem que els grans es porten bé amb nosaltres . L’any passat no vam tenir problemes amb els grans nomes a l’hora del pati per les pilotes.


Nosaltres creiem que poc a poc va pujant més el nivell d’exigència, però això es una cosa normal perquè cada any s’ha de treballar més perquè es un nivell més alt. L’any passat nosaltres no vam notar tanta diferència. 

Nosaltres no ens feia por només ens feia respecte perquè era un lloc nou tot i que coneixíem a la majoria. Però als de primer sembla que no els i feia tan de respecte com a nosaltres.


Per a nosaltres està molt bé respecte a l’horari de l’any passat perquè aquest any tenim molt més temps lliure per la tarda tot i això ens va costar una mica acostumar-nos al nou horari, perquè fer 6 hores seguides pel matí són moltes hores.

Com a tots els llocs hi ha tots els cursos hi ha professors de tot hi ha de simpàtics, d’exigents, etc. Nosaltres creiem que els de l’any passat van ser bastant amables amb nosaltres i ens van ajudar molt.


Els canvis que vam notar nosaltres van ser : L’horari perquè fèiem mes hores de cop, les assignatures perquè en més, els professors perquè la gran majoria son nous.


Nosaltres, en canvi, creiem que la pissarra digital esta molt bé però és més pràctic escriure a la pissarra normal. Malgrat tot, és curiós que, només una promoció més tard, estiguin tant entusiasmats amb la pissarra digital.

Primer de tot construir el nou institut perquè ja portem molts anys així i ja es hora. Fer dos patis de 15 minuts es fan molt curts esta bé que ens en posin dos però que siguin més llargs. L’horari està bé però avegades es pot fer molt pesat tantes hores pel matí. El timbre es podria posar més fort o posar-ne dos per que des dels barracons de segon no s’escolta i podria tenir en altre so més agradable.


Doncs com tot hi ha assignatures més divertides que altres. Hem observat que a molts alumnes els hi agraden les noves igual que a molts no opinen res. Les assignatures que més agraden són: “plàstica”, els pràctiques de laboratori (assignatures manuals), utilitzar els ordinadors, i per últim esta tecnologia que es la que menys agrada. Nosaltres em fet aquestes gràfiques segons les respostes dels alumnes, ja que els alumnes de primer no fan educació visual i plàstica.

 

Els alumnes de segon desitgem als de primer que tinguin uns bons anys a l’institut.Comments