iNFORMACIONS SOBRE LA SOCIALITZAció DE LLIBRES

20 de juny 2012, 21:30 publicada per Institut Els Roures
Informacions de L'AMPA  del centre:

Benvolgudes famílies,
 
Us recordem que les famílies que tinguin intenció de participar en la socialització dels llibres de text del proper, NO HAN DE COMPRAR CAP LLIBRE DE TEXT PEL CURS VINENT, doncs el nostre projecte de socialització inclou tots els llibres de text i també els individualitzats d'exercicis d'anglès (tots els cursos), francès (2n, 3r i 4t) i llengua catalana (4t).
 
Les famílies que optin per no participar en la socialització, sí que han de comprar pel seu compte tots els llibres del llistat que el centre els ha donat a les carpetes de matriculació i, en el cas d'alumnes de 4t, també els de les assignatures optatives que cursin els seus fills/es.
 
També us recordem que heu de retornar tots els llibres socialitzats del curs 2011/2012 abans del dijous dia 28 de Juny. Us atendrem al menjador de l'institut en aquest horari:
 
  • Dies 21 i 22 de Juny: de 11 h. a 13 h. i de 16 h. a 18 h.
  • Dies 25, 26, 27 i 28 de Juny: de 16 h. a 18 h. (aquests dies, de manera excepcional pels alumnes que tenen recuperacions)
En cas dels alumnes que han de fer recuperacions al setembre, igualment han de lliurar-nos tots els llibres en els dies indicats. Posteriorment, se'ls donaran els llibres que necessitin per a estudiar durant l'estiu.
 
Finalment, tan aviat com haguem fet la recollida dels llibres del curs anterior, us enviarem el formulari de pagament i les condicions de la socialització del curs vinent.
 
Salutacions,
 

Comments