L'ús dels mòbils entre la gent més gran.

21 de des. 2012, 0:52 publicada per Ignasi Pena Moré

Sóm quatre alumnes de 3er. : la Andrea, l’ Aaron, la Judith i Mariona hem fet una enquesta sobre l’ús del mòbil.

Hem passat una enquesta per la classe de primer , i a algunes persones de tercer , per tal de descobrir els costums que tenen sobre el mòbil.


Aquesta pregunta és sobre la quantitat de persones que tenen o no tenen mòbil en el institut. La majoria de persones a sortit que un 92% de persones si que tenen mòbil, i un 8% que no.Amb la pregunta, “Quin tipus de mòbil tens?” hem averiguat quins models de mòbil utilitzen  -blackberry: 58%  -iphone: 9%  -Nokia: 6%  -samsung: 27%  -Altes: 0%.


La pregunta, “Quina companyia ets” ens  a sortit per majoria de alumnes utilitzen Vodafone i en segon lloc Movistar son les companyies telefòniques més utilitzades.

Un 65% de alumnes tenen internet al seu mòbil, i un  35% no tenen.


Hem preguntat també, quines xarxes s’utilitzen més en el mòbil , i la majoria de els alumnes  an ficat que els més utilitzats son el whatsup, el facebook, el bbm 


Un 79%, la majoria de els alumnes opinan que el mòbil és vital per ells, i un 21% opinan que no.


Un 65% del alumnat porta el mòbil a l’institut, un 22% no el porta, i un 13% de vegades.


 Els alumnes han tingut uns mòbils molt diversos.

Conclusió:

En conclusió em extret que els  alumnes en aquesta edat tenen casi tots mòbils i l’utilitzen molt i per molta varietat de coses.  Els resultats ens han semblat excessius, que els joves utilitzen massa el mòbil segons la nostra opinió.

Autors:

Andrea Serrano, Judith Garrido, Aaron Martínez,Mariona Vara, 2n ESOComments