NOTÍCIES A DOSRIUS... US IMAGINEU QUE...

8 de març 2013, 3:34 publicada per Ignasi Pena Moré   [ actualitzat el 11 de març 2013, 4:30 ]
Els alumnes de 2n d'ESO ens porten una sèrie de notícies fictícies relacionades amb la població de Dosrius. Aquí en teniu una selecció:

Desaparició de l’Institut de Dosrius

Data: 2 octubre 2012

Lloc: Dosrius (Catalunya)


Ahir divendres, després que els alumnes sortissin de l’institut, un seguit de fenòmens meteorològics de gran violència van destrossar l’institut. Primer va arribar una forta nevada, cobrint fins a tres metres d’altura. Acte seguit, una pluja torrencial i per últim una tempesta elèctrica que va provocar un incendi. Aquests fenòmens que només van succeir sobre l’institut van fer-lo desaparèixer. Això ha obligat a l’Ajuntament a iniciar la construcció d’un nou institut abans del previst. El nou institut estarà dotat amb: Sala d’informàtica amb vint ordinadors, impressora i pissarra digitat; un laboratori amb material d’última generació; un taller de tecnologia, amb totes les coses per fer una bona feina. També tindrà una biblioteca amb tot de llibres i enciclopèdies i restarà oberta a les tardes, totes les tardes. Les pròpies classes també disposaran d’aquesta tecnologia que faran les classes diferents. No descuidem l’educació física i l’esbarjo. El pati disposarà d’una xarxa de voleibol, porteries de futbol, cistelles de bàsquet,... i que millor emplaçament que el nou institut serà construït al costat de la piscina municipal coberta, a l’hivern i al bon temps descoberta, instal·lacions que l’alumnat podrà gaudir lliurement amb un passi JID (Jove  de l’Institut de Dosrius).

Autora: Agnès Callarisa


ES TROBA PETROLI A DOSRIUS

Increïble troballa al poble de Dosrius

 

26-09-12                                                                                                                                                   Dosrius, Barcelona

Durant la construcció del nou edifici de l’institut de Dosrius, uns operaris que estaven treballant amb grues a la zona esportiva de Can Batlle, van veure que començava a sortir un líquid negre del terra i es van adonar que la substància era petroli.

Es van reunir amb l’alcalde de Dosrius i van acordar repartir els beneficis amb tots els habitants del poble.

Dosrius s’està convertint en un dels pobles més rics de tota Espanya, l’economia ara és molt productiva.


                            Autora: Carla Cepeda


TROBAT UN GUERRER DE L’ EDAT MITJANA A CANYAMARS


CANYAMARS

16/7/12

La passadasetmana un grupd’historiadors van trobar un guerrer de l’edatmitjanaenterrat sota el Pou del Glaç de Canyamars en un bloc de gel.

Segonsaquestgrupd’historiadorsaquestguerrer era un templari del segle IV dC que pertenyia al Castell de Dosrius. Es veu que es tractava d’ un delsmésimportantsgenerals de la època.

Segonselsarqueòlegsés el descobrimentmésimportant del’últimsegle a Canyamars.

Es pensaobrir un museu a Dosrius per mostrar totselsdescobriments que s’hanrealitzataquestúltimsegle.


Autor: Guillermo Carrasco


Pluja de granotesa Dosrius

Estranya pluja de granotes sobre Dosrius que ha deixat sorpresos a tots els seus habitants els últims dies.

 16 d’octubre del 2012

 Dosrius

El passat 16 d’octubre de 2002, a tota Catalunya va començar a ploure. Però no una pluja qualsevol, vancomençar a caure granotes verdes, enganxoses i fastigoses. Els científicstemps abans ja van informat d’aquest cas,però la gent  no s’ho creia perquè era  impossibleque passes. Va durarcasi10 hores. Quan ja semblava que havia parat, van sortir al carrer tot tipus de exterminadors de plagues. Van tardar temps imentrestant, la gentno vapoder sortir de les seves cases. Ens van anunciar que el passat 21 de setembrede 2012 van acabar amb elles. Ara la gentpotsortir al carrer amb tranquil·litat.Aquest cas, segons els científics   és degut a una fortaventolada que arrossega a diferents tipus de fauna, com les granotes. La gent davant aquest fet s'ha sorprès, espantat i fastiguejat. A Alacant el 2 de setembretambé s’ha donat aquest fet, però la gent d’allà a reaccionat amb tranquil·litat i fent el que la policia demanava  perquè ja havia succeït.


Autora: Andrea Zarza


                Diari de Dosrius 10 / 02 / 2080

Un dosriuenc construeix un hotel a Mart

23/11/13

Fins fa unes setmanes es creia que no hi havia vida a Mart a causa de la falta d’oxigen, peròs’hadescobert que al planeta vermell també hi ha vida. Sónunséssers de totscolors i tots de diferents formes. L’aire que respiren s’haestudiat i han arribat a la conclusió que aquest aire també el podem respirar elshumans. John Trewly, un anglèsresident a Dosrius des de fa 15 anys , ha viatjat a Mart per comprovaraquestateoria, i el descobriment ha estat un èxit. Ellés el primer home en sobreviuredurant tres dies a Mart, i ha decidit compartir la sevaexperiènciaamb la resta d’habitants de la Terra. Així que haposatiniciat un projecte: construir un hotel al planeta vermell. El projectejagairebéestàfinalitzat. És un hotel espaiós i moltil·luminat,on els  habitants de Mart treballaran com a personal de neteja imanteniment. Elsalienígenesmésdivertitsels contractaran per l’animació de l’hotel (classesd’aquagym, valls, espectacles de màgia...). Elshabitants de la Terra han donat la sevaopinió i la majoriaestàmoltencuriosits i amb ganes de visitar l’hotel. JhonTrewly ha portat una gran quantitat de turistes a Mart.


Autora: Esther Martínez


S’acosta la fi del món

 

Una nova predicció anuncia que la fi del món està més propera del que ens podíem imaginar.

 

 Barcelona

29 de setembre de 2012


 De manera casual, un dels corresponsals d’aquest diari a Barcelona, va descobrir un curiós personatge en una petita localitat del Maresme, anomenada Dosrius.

 Es tracta d’un home d’uns 60 anys que respon a les inicials M.G.S. i que ha desxifrat un jeroglífics on els antics maies anunciaven que el dia 21 de desembre de 2012, a les 22 hores es produiria la fi del món.

 M.G.S. portava molt temps estudiant aquests jeroglífics que, sense dubte, creia que anunciaven alguna cosa important per a tota la humanitat.

 La gent del poble, sobre tot el joves, pensen que està desequilibrat, que sempre diu coses estranyes. Malgrat això, n’ hi ha que se’l creu i li donen suport.

 Anys d’estudi han donat el seu fruit, que ha estat l’esbrinar la data de la fi del món.

 Fa molts anys que diferents persones venien anunciant el dia en que el món s’acabaria, però sortosament cap d’elles ha estat veritat.

 La pregunta que ens fem després d’haver conegut aquest nou personatge, és si realment és certa la interpretació que ha fet d’aquests jeroglífics que fins al moment ningú no havia desxifrat.

 Les seves explicacions i el seu convenciment li donen una gran credibilitat, si bé, tots esperem que sigui una altra persona que busca només donar-se a conèixer, però que realment estigui equivocat, ja que de no ser així, a la humanitat li queden menys de tres mesos de vida.

 Segons la teoria de M.G.S., el dia 21 de desembre de 2012, el sol no sortirà; estarem en la més absoluta obscuritat, fins que un gran tro, acompanyat d’un llamp espectacular farà que el cel i la terra s’obrin i tot desaparegui dins d’un gran forat negre.

 A partir d’aquell moment, el planeta Terra desapareixerà del sistema solar i no quedaran restes de vida, que desapareixeran per sempre més.

 Així, doncs, comença el compte enrere!

 

Autor: Martí GrauDESCOBERTA L’ATLÀNTIDA SOTA LA PISCINA DE DOSRIUS

Increïble descobriment arqueòlogic, els arqueòlegs estan sorpresos d’haver trobat la famosa Atlàntida, la ciutat perduda.


4-8-2014

Dosrius

El passat dia 2 d’agost  es va descobrir la ciutat perduda de l’Atlàntida sota una piscina de Dosrius, un petit poble que pertany a la comarca del Maresme, Catalunya.

Feia un dia assolejat i molta calor, la gent s’estava banyant quan de sobte, un nen es llençà en “bomba”, va tocar el terra de la piscina i va començar a tremolar tot. Tothom va sortir de l’aigua i van contemplar com la piscina es submergia sota la terra. Al cap d’una hora la piscina va desaparèixer per complet i els presents van observar les ruïnes d’una meravellosa ciutat. Van avisar al C.S.I.C.

Després d’analitzar les restes arqueològiques els investigadors han comunicat que es tracta de l’Atlàntida, la ciutat perduda.

Ara Dosrius és el poble més famós i ric  del món, amb una allau de mitjans de comunicació que han ocupat el municipi.


Autora: Sònia Degollada


Un parc aquàtic “Waterwold” a Dosrius


El Divendres passat l’alcalde de Dosrius aprovà la construcció d’un parc aquàtic “WaterWold” a Can Massuet del far. L’entrada serà gratuïta per la gent que viu a Dosrius,Canyamars i CanMassuet. El parcincluirà :  30 tobogans a l’aire lliure, 20 tobogans a superfície coberta, un parc d’aigua per els mes petits,3 jacuzzis, 2 piscines d’onades ,una zona de gespa, unes 25 taules de picnic,un restaurant de bufet lliure i 3 piscines gegants. Es considera un dels més grans del món.

Aquest parc obrirà les seves portes l’estiu vinent. La gent del municipi està molt contenta, especialment els alumnes de l’ institut de Dosrius.

 

Autora: Sara Cano


Descobertes restes romanes  a l’ institut de Dosrius


3/11/13


El passat dimarts a les 3 de la tarda, es va realitzar  una excavació al pati del institut Dosrius amb d’intenció d’ augmentar el seu espai  i posar-hi gespa. Quan els obrers ha havien començat l’ excavació, van topar en un punt en el que no podien avançar més i es van adonar que hi havia algun objecte. Després de moltes hores d’ investigacions i excavacions, es va comprovar que la troballa eren ruïnes d’ un antic temple romà.

 Els alumnes de l’ institut, de moment no poden trepitjar el pati, però les classes es fan amb normalitat.


Autora: Andrea Serrano


Un tsunami separa Catalunya de la resta d’ Espanya

 20 – 12-2012


Al Mar Mediterrani, han començat a haver-hi terratrèmols sota l’aigua que han provocat un tsunami que ha arrasat la Península Ibèrica, començant per Andalusia, després Madrid, Castilla i Lleó, Aragó, el País Basc, Galícia i una part de Portugal. Només s’ha salvat Catalunya i València. D’ altra banda, Portugal ha passat a ser una illa.

La família real i el rei estan entre els desapareguts per la catàstrofe.

Amb la separació geogràfica, València ara forma part de Catalunya. Alguns opinen que aprofitant la nova distribució geogràfica seria interessant que València passés a formar part de Catalunya.

Catalunya ara ésun país separat geogràficament d’ Espanya. Segons algunes enquestes, alguns catalans consideren que és el moment d’ aprofitar per a tenir la independència. En aquest cas, s’ haurà de decidir si haurà un rei a Catalunya.


Autor: Damià Llobell


ES CONSTRUEIX UN MARINELAND A DOSRIUS


Es decideix la construcció d’un Marineland al poble de Dosrius

Dosrius,

2 de desembre de 2012


El divendres 2 de desembre de 2012 es va aprovar en junta la construcció d’un Marineland al poble de Dosrius, es va aprovar gracies a la votació del poble.

El Marineland estarà situat al costat de l’ institut , tindrà  unadofinera amb dofins, orques, lleons marins..., un gran espai per les aus com ara els llores els tucans... i una aquàrium  amb peixos de molts colors i diferents especies, amb taurons i ralles.

 Aquest projecte esta programat perquè el comencin a  construir el 23 de febrer del 2012 i esta programat perquè estigi acabat el 18 d’agost del 2012.


Autora: Carla Molina


TELETRANSPORTAR-SE JA ÉS POSSIBLE!!


Un nou invent està revolucionant el món: una televisió que permet teletransportar-se. A Espanya, l’ Institut de Dosrius serà el primer en tenir-ne una, gràcies a un pare de l’ AMPA.

 

Dosrius,

27 de setembre de 2015


Després d’ anys d’investigacions, s’ ha descobert un gran avenç per a la tecnologia: la T-MAGIC-V, una nova televisió que a més de fer totes les funcions comunes,  ofereix una novetat. Aquesta meravellosa TV et permet teletransportar-se des de qualsevol lloc fins el plató o lloc on s’estigui gravant la sèrie o programa que l’ espectador estigui veient.

El seu preu és de 1.000.000.000€, un caprici només per rics, ja que el seu preu no és gaire assequible. De moment, només un home en tot el món, ha pogut gaudir a casa seva  d’ aquest increïble aparell tecnològic: James Boot.

La T-MAGIC-V tot i ser una meravella, té els seus inconvenients, i és que accidentalment, els més petits, es podrien teletransportar a algun lloc que no coneixen  i perdre’s, per aquest motiu. Per tant, cal la supervisió d’ un adult per a utilitzar-la.Per això, ara investiguen una versió  PRETECTOR-JUNIOR, amb sistema de seguretat.

Ara mateix tota la gent que no la pot comprar s’ està dirigint als centres comercials a provar-la.

L’Institut d’Investigació al millor producte de l’any, ha estat el creador d’aquest impactant descobriment: la  T-MAGIC-V, i segons alguns estudis, es pensa que podria revolucionar el món del transport.

 Un del integrants del l’ AMPA  de l’ Institut de  Dosrius ha informat que regalarà una T- MÀGIC per al centre.

Carmen FilgairaComments