CURS 2012-2013‎ > ‎

Passió pel futbol

21 de gen. 2013, 3:25 publicada per Ignasi Pena Moré
Som uns nois de segon d’ESO que hem volgut fer un estudi de la incidència del futbol a les vides dels nens i adolescents del poble.  Per començar em preguntat, una qüestió inicial , ‘’T’AGRADA EL FUTBOL?’’ , hem posat quatre possibles respostes: molt, bastant, poc i gens. El 43% han contestat que molt, el 15% han contestat que bastant, el 19% han contestat que poc i el 23% han contestat que gens.
A la segona pregunta hem posat ‘’ORDENA DEL EQUIP QUE T’AGRADA MÉS AL QUE MENYS’’, per saber els equips que li agraden més o menys a la gent d’avui en dia. Hem posat set possibles equips: F.C.Barcelona, Real Madrid, Juventus, Santos F.C., Manchester United, Chelsea i Athlètic de Madrid. El 85% han contestat que el seu equip preferit és el F.C.Barcelona, el 11% Real Madrid, el 04% Athlètic de Madrid i els altres equips 0%:

Després hem preguntat ‘’JUGUES A ALGUN EQUIP DE FUTBOL?’’, per saber la joventut d’avui en dia fan futbol. Aquí només hi cabien dues possibles respostes: Si i No. El 44% han contestat que SI i el 56% que NO:

També hem preguntat ‘’QUIN ÉS EL JUGADOR PREFERIT?’’, hem posat 5 possibles respostes: LEO MESSI, CRISTRIANO RONALDO, NEYMAR, ROONEY i ALTRES. El 45% han contestat el Messi, el 07% al Cristiano Ronaldo, el 00% el Neymar, el 04% al Rooney i el 44% a altres:

Per últim hem preguntat ‘’ALGUN COP HAS ANAT A VEURE ALGUN DEL TEU EQUIP PREFERIT? QUIN?’’. Hem posat 2 possibles respostes: SI i NO. Després alguns, dins de la resposta SI, han posat alguns el Camp Nou i altres el Santiago Bernabeu. El 30% han posat Si, Camp Nou. El 7% han posat Si, Santiago Bernabeu i el 63% han posat que No.

Authors: Juan Carlos Albarracín & Damià Llobell 2nd course
Comments