CURS 2012-2013‎ > ‎

Treball sobre música

21 de des. 2012, 0:26 publicada per Ignasi Pena Moré

La música és un fet que la majoria dels adolescents ens agrada la música. És una cosa que ha estat present a totes les èpoques. Pares, avis i generacions més enllà han gaudit sempre de la música. Malgrat tot, en els últim temps la música ha canviat molt però igualment sempre ha estat un paer per a tothom.

És per això que he pensat en fer una enquesta als nois de l’institut per saber quin tipus de música és la seva preferida.

La primera pregunta, com no podia ser d’altra manera ha estar si els agrada la música en general i la resposta ha estat bastant general i contundent: Com podem observar en aquesta gràfica a la majoria de joves ens agrada la música menys algunes excepcions.

En aquesta gràfica podem veure com els estils de música preferits dels joves són el Pop i el Reggae desprès ja tindríem el Rap i el Reggaeton. En anteriors èpoques aquesta gràfica sera diferents ja que abans no hi havia tots els estils de música que hi ha ara.


A part dels estils de música hi trobem els cantants i com podem admirar a la gent li agrada molt Justin Bieber o altres cantants desprès ja hi tindríem joves que li agrada Rihanna i Bob Marley

També als joves ens agraden els grups de música com podem veure a la majoria de gent els agrada Green day o altres.Desprès tenim joves que els hi agrada grups com YMCMB o ACDC


Quan anem en el cotxe a tots els joves ens agrada escoltar música i com ja sabeu hi ha varies emissores. Aquesta gràfica ens mostra les preferides són Flaix FM i Maxima FM desprès també n’hi ha d’altres que no són tan escoltades com Europa FM o Los 40 Principales


A tots nosaltres majoritariament ens agrada escoltar música i avui en dia casi bé tots els joves tenen móbil, MP3,... I per tenir música aquests dispositius es descarreguen en diferents programes doncs aquesta gràfica ens mostra els programes més utilitzats des de el programa Ares fins el programa Emule entre mig d’aquests dos també hi trobem el programa Youtube a Mp3 i el programa Dilandau.


La majoria de joves tenim ordinador a casa i la música ens agrada a tots i sempre escoltem. Per escoltar la música utilitzem un reproductor. Aquesta gràfica ens mostra els més utilitzats, que són el Youtube i el Spotify i també després hi tenim d’altres menys ultilitzats com iTunes.

 

I aquest ha estat un petit croquis del què qui com en les preferències musicals dels joves d’ara.

Autor: Jairo Torner 2n ESO
Comments