FESTES I DIADES‎ > ‎

Santa Cecília

8 de des. 2011, 9:32 publicada per Institut Els Roures   [ actualitzat el 18 de des. 2011, 12:46 per Usuari desconegut ]


Activitat del la Diada de la música   El passat dimarts 22 de novembre va ser la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música. Per aquest motiu, al nostre centre es va decidir, a través de la comissió de festes, que se celebraria la Diada de la música organitzant un concurs per a tot l’alumnat del SI Dosrius.


   Concretament es va decidir fer un concurs sobre bandes sonores oficials (BSO) de pel·lícules que cada grup del centre havia d’endevinar. El professor de música, Carles Peya, fou qui va realitzar una acurada selecció de  BSO. Així com, també, va ser el responsable de reproduir les músiques amb un equip de so que, des del centre, es va llogar per a l’ocasió .


   De manera que, amb la intenció que tots els grups poguessin participar, el concurs es va a dur a terme a l’hora del pati de dilluns 21 de novembre, ja que el  mateix dia de Santa Cecília hi havia programada una sortida per als grups de 1r i de 2n d’ESO . La dinàmica del concurs consistia que cada grup tenia una llista numerada on  apuntava els títols de les pel·lícules a mesura que les BSO anaven sonant.


     Al final,el grup que més títols va encertar va ser l’alumnat del curs de quart d’ESO  que va tenir l’oportunitat de gaudir del premi guanyador que consistia en la projecció d’una de les pel·lícules del concurs, per a tot els integrants del grup en una sessió cinematogràfica amb crispetes incloses.


   D’una banda cal destacar que, durant tot el matí, al centre hi va haver una gran espectació pel concurs.  De l’altra, esmentar  que la participació per part de l’alumnat es pot valorar com a altament positiva, tant per l’execució pròpiament dita amb un vessant educatiu, com per l’ambient festiu i lúdic que va es va generar al centre.

Comments